Zyxel Networks

Zyxel ile daha akıllı ve hızlı alt yapılar..

30 yılı aşkın süredir bireysel ve kurumsal network ihtiyaçlarına yönelik çözümler üreten Zyxel Networks, tasarladığı ve ürettiği yaratıcı teknolojiler ile daha akıllı, daha hızlı alt yapılar oluşturulmasına yardımcı oluyor.

Zyxel, küçük ve orta ölçekli işletmelerde olduğu gibi turizm, sağlık, eğitim gibi bir çok sektörde kullanılan uygulamalar göz önünde bulundurularak özel olarak tasarlanan ağ, network çözümleri sunuyor. Zyxel ürün grupları arasında network switch, çözümleri, kablosuz ağ ürünleri (access point) ve güvenlik çözümleri bulunmaktadır.
Switch Çözümleri
Zyxel Networks, telekomünikasyon ekipmanlarında sahip olduğu derin bilgi birikimi ile yüksek güvenilirlik ve performansa sahip kablolu network ürünleri üretmektedir. Zyxel switch çözümleri küçük ve orta ölçekli uygulamaların yanı sıra büyük ölçekte farklı dikey pazarların gereksinimlerini de karşılayabilen eksiksiz bir ürün yelpazesine sahiptir.
Kablosuz Network (Access Point) Çözümleri
Zyxel’in standalone, denetleyici tarafından yönetilen ve bulut tarafından yönetilen modlara sahip kapsamlı AP portföyü, her ortam için çeşitli ihtiyaçları karşılayabilir. İhtiyaç duyulan kablosuz network çözümü ister iç ortamda tavan tipi veya duvar tipi, isterse dış ortamda kullanılmak üzere olsun Zyxel Access Point çözümleri en iyi WiFi performansını ve kapsama alanını sunabilmektedir.
Zyxel Firewall - Güvenlik Duvarı
Zyxell güvenlik çözümleri ile işletmeniz için kötü amaçlı yazılımlara ve yetkisiz uygulamalara karşı koruma sağlayabilirsiniz. Zyxel ZyWall, USG FLEX serisi firewall (güvenlik duvarı) ve USG serisi Unified Security Gateway ile ağınızı dış tehditlerden koruyarak işletmenizin kesinti olmadan sorunsuz çalışmasını sağlayın.
Zyxel Mobile Broadband
5G NR, 4G LTE ve 3G cihazlarından (dış mekan, iç mekan ve mobil) oluşan geniş ürün portföyü ile çok çeşitli dağıtım senaryoları ve çeşitli ağ altyapıları için kusursuz çözüm sağlayın. Zyxel Mobile Broadband ile her durumda üstün bir mobil ağ deneyiminin keyfini çıkarabilir, kapsamlı kablosuz geniş bant çözümleri ile işletmelerinizi kolayca genişletebilirsiniz.